Dockor

Dessa musdockor kan du beställa. Då får själv bestämma vad du vill ha för färger och modeller på kläderna. Det finns olika dockförslag att titta på länge ner på denna sida.

Dockan är 58 cm lång. Den är av-och påklädningsbar. Dockan är fylld med en polyester-fiberfyllnad. Själva dockan är sydd i bomull och tvättbar vid 60 grader.

 

Jag har valt att brodera ansiktet för att minimera antalet lösa delar. Min tanke är att det ska vara en docka som passar barn i alla åldrar. Även det minsta barnet ska kunna ha den som en gose-docka utan att mamma och pappa ska behöva vara orolig för att något hamnar i munnen.

 

Armar och ben är avsydda, för att på det viset bli ledade.

 

Pris: 450:-

Detta är Ceasar Mus. Han är en stor musdocka med längd 58 cm.

Ceasars väst är sydd av bomull och fodrat med ett tunt viskosfoder. Den knäpps med två trycknappar och har två prydnadsknappar i fram.

Hans skjorta är sydd i ett bomull/polyestertyg med tryckt spetsmönster. Knäpps med tre trycknappar och har tre prydnadsknappar i fram. Manchetterna knäpps med en trycknapp i varje ärm.

Ceasars byxor är sydda av återanvänt jeanstyg. Jag har behållit jeansömmarna i sidorna. Nertill är det en slå som knäpps med trycknapp.

Ceasar Mus är färdig för försäljning.

 

Bilderna på Ceasar är klickbara för större bilder

Andra dockor som jag sytt.

 

Dockor